Αν θέλετε να παίξετε open-world survival παιχνίδι με βαμπίρ, τότε δείτε το trailer του “V Rising”

Πρώτα πλάνα από το νέο πόνημα του Stunlock Studios
21 Σεπτεμβρίου 2021 11:29
Αν θέλετε να παίξετε open-world survival παιχνίδι με βαμπίρ, τότε δείτε το trailer του “V Rising”

Οι developers του Stunlock Studios που έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από το Battlerite, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay trailer από το “V Rising”. Πρόκειται για το νέο παιχνίδι του στούντιο με έντονο το survival στοιχείο και με multiplayer πινελιές.

Μέσα από μία δημοσίευση, ο marketing director, Johan IIves, είπε ότι ο τίτλος θα αλλάζει όσον αφορά τη μέρα και τη νύχτα, αφού ο πρωταγωνιστής ως βαμπίρ θα πρέπει να κρύβεται όταν υπάρχει το φως το ήλιου, δίνοντας έτσι μια πιο ρεαλιστική ματιά στο gameplay. Τη νύχτα φυσικά όλα θα είναι καλύτερα και ο παίκτης θα νιώθει σαν το σπίτι του, καθώς θα μπορεί να εξερευνήσει τον κόσμο χωρίς μεγάλες δυσκολίες.

Όσον αφορά τη μάχη, θα μπορεί να λεηλατήσει χωριά, να κάνει raid σε campfires και φυσικά να έρθει αντιμέτωπος με υπερφυσικές οντότητες για την επιβίωσή του. Φυσικά, όμως, μιας και ο πρωταγωνιστής είναι βαμπίρ θα μπορεί να μεταμορφωθεί και σε νυχτερίδα. Το V Rising θα επενδύει πολύ στο multiplayer και θα υποστηρίζει online co-op, καθώς και PVP με περισσότερα από 50 κάστρα (βάσεις) σε κάθε server.

Το V Rising δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει για το Steam. Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: