Τα Xbox Series X|S μόλις αναβαθμίστηκαν με μια λειτουργία του Xbox One που έλειπε

Διαθέσιμο από σήμερα το χαρακτηριστικό
15 Σεπτεμβρίου 2021 16:51
Τα Xbox Series X|S μόλις αναβαθμίστηκαν με μια λειτουργία του Xbox One που έλειπε

Η Microsoft μόλις έκανε διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για το Xbox οικοσύστημα που φέρνει στα Xbox Series X | S μια λειτουργία του Xbox One που απουσίαζε. Συγκεκριμένα, η Xbox εφαρμογή των Windows 10 αναβαθμίστηκε και πλέον επιτρέπει στους κατόχους υπολογιστών να παίξουν απομακρυσμένα με το Xbox τους μέσω remote play, κάνοντας δηλαδή stream από την κονσόλα του σπιτιού τους. Η λειτουργία είναι πολύ βολική όταν χρησιμοποιείται η τηλεόραση του σπιτιού και κάποιος μπορεί να παίξει για παράδειγμα στο λάπτοπ του ή ακόμα και για content creators, αφού η καταγραφή gameplay μέσω υπολογιστή γίνεται ευκολότερη.

Παράλληλα, η Xbox εφαρμογή των Windows εμπλουτίστηκε και με τη δυνατότητα game streaming από το cloud, αφήνοντας τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate να παίξουν παιχνίδια όπου και αν βρίσκονται ακόμα και αν δεν έχουν κονσόλα ή ικανό υπολογιστή.

Ωστόσο, η λειτουργία αυτή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στη χώρα μας. Η Microsoft επεκτείνει συνεχώς τη διαθεσιμότητα, προσθέτοντας νέες περιοχές, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη τοποθέτηση σχετικά με την Ελλάδα.