Η κόλαση έρχεται στο νέο cinematic του Diablo II: Resurrected (ΒΙΝΤΕΟ)  

Προ των πυλών η κυκλοφορία του

Η κόλαση έρχεται στο νέο cinematic του Diablo II: Resurrected (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blizzard Entertainment ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Diablo II: Resurrected, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο εντυπωσιακό cinematic trailer.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια τρία λεπτά και μας δίνει μια γεύση από την περιπέτεια που πρόκειται να βιώσουμε στο παιχνίδι, κυνηγώντας τον μυστηριώδης Dark Wanderer και πολεμώντας ορδές της κόλασης, καθώς ανακαλύπτουμε τη μοίρα των Prime Evils Diablo, Mephisto και Baal. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Diablo 2: Resurrected αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου για PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Μάλιστα, θα υπάρχει και cross-progression μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων, αλλά όχι cross-play, ενώ το co-op θα υποστηρίζει online μέχρι και οκτώ παίκτες.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεται, πρόκειται για ένα remake του εξαιρετικά δημοφιλούς action-RPG της εταιρίας, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Ιούνιο του 2000. Το Resurrected πακέτο παραλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι, όσο και το Lord of Destruction expansion, με βελτιωμένα υψηλής ανάλυσης 3D γραφικά και Dolby 7.1 surround ήχο. Ναι, η ομάδα έχει κάνει τη μετάβαση από τα 2D sprites του αρχικού παιχνιδιού σε πλήρως 3D physically-based rendering, με δυναμικό σύστημα φωτισμού, βελτιωμένα  animations  και οπτικά εφέ, υποστηρίζοντας μέχρι και 4K αναλύσεις.

Από την άλλη, το λατρεμένο gameplay μένει ανεπηρέαστο και τα 3D γραφικά είναι απλά ένα ακόμη ‘layer’, οπότε θα μπορείτε όποτε θέλετε να κάνετε τη μετάβαση από τα παλιά γραφικά στα νέα. Η ομάδα δεν έχει πειράξει το balance, ούτε άλλες ατέλειες του αρχικού παιχνιδιού, όπως μικρολαθάκια στα κείμενα, αλλά έχει επιμεληθεί quality of life βελτιώσεις, όπως το νέο κοινό stash. Τέλος, τα cinematics επίσης έχουν ανανεωθεί οπτικά, ακολουθώντας την ποιότητα του υπόλοιπου παιχνιδιού.