Το Tokyo Game Show 2021 επιστρέφει ψηφιακά με Xbox, Square Enix Capcom και SEGA

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της διοργάνωσης
01 Σεπτεμβρίου 2021 13:28
Το Tokyo Game Show 2021 επιστρέφει ψηφιακά με Xbox, Square Enix Capcom και SEGA

Το σερί των gaming events συνεχίζεται με τη Gamescom 2021 να δίνει τη σκυτάλη στο επίσης ψηφιακό Tokyo Game Show 2021. Μιας και πλέον έχουμε μπει και επίσημα στο Φθινόπωρο λοιπόν, τα φώτα της δημοσιότητα είδε το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ιαπωνική έκθεση της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών  θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου με ένα σόου διάρκειας 50 λεπτών από το Xbox, το οποίο υπόσχεται μερικές αποκλειστικές ειδήσεις και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα νέο Square Enix Presents την 1η Οκτωβρίου. Συγχρόνως, στο Tokyo Game Show 2021 θα συμμετέχουν και οι Capcom, Bandai Namco, 505 Games και Tencent με ειδικά live stream, καθώς και η Konami που θα παρουσιάσει ένα νέο Yu-Gi-Oh! παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν τα σόου των διαφόρων εταιριών στο Tokyo Game Show εστίαζαν σε παιχνίδια που αφορούν αποκλειστικά την Ιαπωνία ή ανακύκλωναν πρόσφατες ειδήσεις για να φτάσουν αποτελεσματικότερα στους παίκτες της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Επομένως, καλό θα ήταν να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για τις σημαντικές ανακοινώσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν.