Η Microsoft θα παρευρεθεί στο Tokyo Game Show

Θα κάνει νέες ανακοινώσεις
08 Σεπτεμβρίου 2023 15:35
Η Microsoft θα παρευρεθεί στο Tokyo Game Show

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί κανονικά στο φετινό Tokyo Game Show με ένα Xbox Digital Broadcast event που θα περιλαμβάνει πολλές ανακοινώσεις και εκπλήξεις. 

Η εταιρία δεν αποκάλυψε ποιες θα είναι αυτές οι εκπλήξεις, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στις 21 Σεπτεμβρίου για να μάθετε όλα αυτά που θα ανακοινώσεις. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η εταιρία ετοιμάζει να ανακοινώσει διάφορα από τα στούντιο του Xbox και της Bethesda Softworks και ‘να δουν μια ποικιλόμορφη συλλογή παιχνιδιών από δημιουργούς που βρίσκονται κυρίως στην Ιαπωνία και σε ολόκληρη την Ασία’. 

Η Microsoft δήλωσε μέσα από το Xbox Wire τα εξής:  

Θα μοιραστούμε επίσης συναρπαστικά νέα παιχνίδια που έρχονται στο Xbox Game Pass, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται με εξαιρετικό περιεχόμενο από ομάδες από όλη την Ασία. 

Η φετινή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του Tokyo Game Show, καθώς και σε επιλεγμένα κανάλια Xbox στα Ιαπωνικά, Αγγλικά, Κορεάτικα και άλλες γλώσσες.  

 

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το Xbox ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις φέτος για το Tokyo Game Show και πρόκειται να ανακοινώσει πολλούς τίτλους που θα έρθουν στην κονσόλα, αλλά και στο Xbox Game Pass. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.