Γνωστά πρόσωπα επιστρέφουν στο Street Fighter 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το closed beta test
16 Σεπτεμβρίου 2022 00:24
Γνωστά πρόσωπα επιστρέφουν στο Street Fighter 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom ανακοίνωσε το closed beta test για το Street Fighter 6, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου και να ολοκληρωθεί στις 10 του ίδιου μήνα. Αυτό το test θα μπορείτε να το δοκιμάσετε σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC και πατώντας εδώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Το closed beta test θα περιλαμβάνει κανονικά το cross-play, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικούς χαρακτήρες και σε αυτά τα modes: Ranked Match, Casual Match, Battle Hub Match, Open Tournament, Extreme Battle, Game Center και Training Mode.

Τα νέα trailers μάς παρουσιάζουν τα World Tour, Fighting Ground και το Battle Hub, καθώς και τους commentators Kosuke Hiraiwa and Demon Kakka. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι οι χαρακτήρες Ken, Blanka, Dhalsim και E. Honda θα επιστρέψουν κανονικά στη μάχη του Street Fighter 6.

Να σας υπενθυμίσουμε πως εκτός από τις κλασσικές μάχες που έχουν αγαπήσει οι fans όλα αυτά τα χρόνια, το Street Fighter 6 θα έχει και ένα open-world adventure mode, για να απολαύσουν οι επίδοξοι μαχητές. Το mode αυτό θα ονομάζεται World Tour και η Capcom το περιγράφει ως μια "immersive single-player story εμπειρία".

Παράλληλα, αυτό δε θα είναι το μοναδικό καινούργιο mode, μιας και η Capcom έχει επιμεληθεί και το Battle Hub, το οποίο αφορά την online ανταγωνιστική πλευρά των πραγμάτων.

Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) το 2023.