Τα Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune και Dunan Unification Wars είναι γεγονός

Τα θρυλικά παιχνίδια επιστρέφουν και πάλι
16 Σεπτεμβρίου 2022 14:56
Τα Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune και Dunan Unification Wars είναι γεγονός

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2022 ανακοινώθηκε ότι ένα πολύ αγαπητό franchise από τα παλιά, θα επιστρέψει και πάλι στις κονσόλες και στο PC. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι τα Suikoden 1 και Suikoden 2 θα λάβουν HD Remasters και θα κυκλοφορήσουν για τα PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC.

Τα θρυλικά -και κλασσικά- παιχνίδια της Konami έρχονται ξανά στο προσκήνιο ως ένα πακέτο που ονομάζεται Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars. Η συλλογή αυτή έρχεται στο σήμερα με πολλές σημαντικές βελτιώσεις όπως καλύτερα γραφικά, νέο σχεδιασμό των χαρακτήρων, quality of life βελτιώσεις όπως αυτόματη μάχη (αν θέλετε) και πολλά ακόμα. Επιπλέων, έχουν φτιαχτεί από την αρχή τα εφέ, ενώ έχουν διαμορφωθεί και ορισμένες σκηνές για να δείχνουν πιο όμορφες.

Όλα τα πορτραίτα των χαρακτήρων είναι πλέον σε HD ανάλυση, ενώ ο Junko Kawano που είχε σχεδιάσει το Suikoden το 1995 επιστρέφει και εδώ για την ανανέωσή τους. Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε και την ταχύτητα στις μάχες.

Το Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για τα PlayStation, Xbox, PC και Nintendo Switch.