20 λεπτά gameplay πλάνων από το Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Απευθείας από το Tokyo Game Show 2022
16 Σεπτεμβρίου 2022 12:28
20 λεπτά gameplay πλάνων από το Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Η Square Enix βρισκόταν κανονικά στο Tokyo Game Show 2022 και πολλοί είχαν τη δυνατότητα να παίξουν το επερχόμενο παιχνίδι Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion. Έτσι το Famitsu έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας gameplay πλάνα από ένα 20λεπτο (σχεδόν) demo του παιχνιδιού, έτσι ώστε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από τον τίτλο.

Αν δεν το γνωρίζετε, το «Reunion» είναι ένα HD Remaster του Crisis Core: Final Fantasy VII που κυκλοφόρησε στο PlayStation Portable τον Σεπτέμβριο του 2007. Η νέα έκδοσή του έρχεται σύντομα και φέρνει πολλές αλλαγές στα γραφικά, ενώ ανανεώνει τα μοντέλα των χαρακτήρων, αναβαθμίζει το σύστημα μάχης, φέρνει φρέσκα voice overs και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.

Το Crisis Core: Final Fantasy 7 ακολουθεί την ιστορία του Zack Fair, ενός στρατιώτη του Shinra που ονειρεύεται να γίνει κάποια στιγμή First Class soldier. Παρόλο που οι παίκτες του Final Fantasy 7 γνωρίζουν τι συμβαίνει τελικά με τον Zack και πώς η ιστορία του επηρεάζει τον Cloud, το Crisis Core παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες στη γενική ιστορία για την Shrina Electric Power Company, τον Sephiroth, την Aerith και το Buster Sword.

Περισσότερες πληροφορίες για το gameplay του και τους χαρακτήρες του θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One και Steam.