Netflix: Μόλις έκανε το πρώτο του βήμα στο gaming, όπως το φανταζόμασταν

Δοκιμαστική περίοδος για τους Πολωνούς συνδρομητές με mobile games
27 Αυγούστου 2021 18:32
Netflix: Μόλις έκανε το πρώτο του βήμα στο gaming, όπως το φανταζόμασταν

Από τον περασμένο Ιούλιο γνωρίζουμε και επίσημα πως το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς να μπει στον χώρο του gaming ανακοινώνοντας τα πλάνα του. Ήδη έκανε το πρώτο του βήμα, το οποίο είναι όπως είχε ακουστεί πως θα γίνει δηλαδή με mobile παιχνίδια βασισμένα σε δικό του περιεχόμενο. Και έτσι έγινε καθώς οι Πολωνοί συνδρομητές μπορούν και απολαμβάνουν ήδη μέσα από το app του Netflix τα πρώτα παιχνίδια στον κατάλογό του. 

Η διάθεσή τους γίνεται πιλοτικά, μέσω μιας νέας καρτέλας που εμφανίστηκε στην Android εφαρμογή του, με τα Stranger Things: 1984 και Stranger Things 3 να είναι διαθέσιμα. Πατώντας το κουμπί download οι χρήστες ανακατευθύνονται στο Google Play Store για να το κατεβάσουν και δεν φορτώνει ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα από την ίδια την εφαρμογή του Netflix. Επομένως δεν "streamάρονται" στη συσκευή αλλά κατεβαίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο. 

Όπως τονίζει το Netflix και γνωρίζουμε από την αρχική ανακοίνωση τα παιχνίδια αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς διαφημίσεις και microtransactions και προσφέρονται εντελώς δωρεάν καθώς συμπεριλαμβάνονται στο υπάρχον συνδρομητικό πακέτο του. 

Βέβαια, ο streaming κολοσσός κάνει λόγο πως "ακόμα είναι οι πρώτες μέρες αυτού του εγχειρήματος και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στους ερχόμενους μήνες, αλλά αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα"

Τέλος, κλείνει την ανακοίνωση αυτή γράφοντας πως "Θα σας κρατήσουμε ενήμερους όσο εξερευνούμε το πως θα μοιάζει το gaming στο Netflix. Μείνετε συντονισμένοι". 

Tags: