Ανακοινώθηκε το action-RPG Stray Blade για next-gen κονσόλες και PC (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από την Gamescom 2021
24 Αυγούστου 2021 21:17
Ανακοινώθηκε το action-RPG Stray Blade για next-gen κονσόλες και PC (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 505 Games σε συνεργασία με την Point Blank ανακοίνωσαν απευθείας από την Gamescom 2021, το Stray Blade. Πρόκειται για ένα action-RPG παιχνίδι που αναμένεται για τη νέα γενιά κονσολών και το PC.

Ο τίτλος υπόσχεται έντονες μάχες, ενώ καλείστε να εξερευνήσετε αρχαία ερείπια ενός μυστήριου πολιτισμού στην Acrea the Lost Valley, ένα άγριο και παράξενο μέρος, όπου ο παίκτης είναι δεσμευμένος σε αυτό και «ξαναζωντανεύει» εκ θαύματος κάθε φορά που πεθαίνει.

Στόχος σας είναι να βγείτε ζωντανοί από αυτόν τον εφιάλτη και να αποκτήσετε ξανά την ελευθερία σας, ενώ παράλληλα πρέπει να επαναφέρετε την ισορροπία σε αυτό το κατεστραμμένο μέρος, μαζί με το companion σας, το Boji. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται επικές μάχες με bosses, ιστορία που θα σας συνεπάρει και ένα character progression, που μπορείτε να αναβαθμιστείτε μέσα από talent trees, κερδίζοντας μάχες και αποκτώντας experience.

Το Stray Blade αναμένεται το 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.