Το Minecraft Dungeons έρχεται στο Steam μαζί με τη νέα Ultimate Edition

Μέσα στο Σεπτέμβριο
24 Αυγούστου 2021 11:14
Το Minecraft Dungeons έρχεται στο Steam μαζί με τη νέα Ultimate Edition

Όπως ανακοίνωσε η Mojang μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, το Minecraft Dungeons είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του σε μια ακόμη πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα καταφθάσει στις 22 Σεπτεμβρίου στο Steam.

Μέχρι τώρα οι PC παίκτες είχαν την επιλογή του Xbox Game Pass μέσω του store των Windows, αλλά και του ειδικού Minecraft Launcher. Σύντομα τη λίστα αυτή θα πλαισιώνει και η δημοφιλέστερη πλατφόρμα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μάλιστα, η σελίδα του τίτλου στο Steam έχει ήδη αναρτηθεί και έτσι μπορείτε να τον βάλετε από τώρα στη Wishlist σας.

Παράλληλα, η Mojang ανακοίνωσε και την Ultimate Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα. Πρόκειται για την ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού που θα κοστίζει $39.99, περιλαμβάνοντας το βασικό περιεχόμενο, τα έξι DLCs και όλα τα updates που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Με την κυκλοφορία της νέας αυτής έκδοσης, η Hero Edition, τα Hero Pass και Season Pass θα αποσυρθούν από την αγορά. Μάλιστα, η Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή, ενώ στο Steam θα περιλαμβάνει και μερικά επιπλέον ψηφιακά καλούδια, όπως είναι το soundtrack του τίτλου και υψηλής ανάλυσης ψηφιακά artworks.

Το Minecraft Dungeons είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 και Nintendo Switch.