Modders φτιάχνουν από την αρχή τα γραφικά του Team Fortress 2 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε συνεργασία με το s&box, το sequel του Garry’s Mod
12 Αυγούστου 2021 08:56
Modders φτιάχνουν από την αρχή τα γραφικά του Team Fortress 2 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Team Fortress 2 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007 από την Valve και έκτοτε έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο Steam, ενώ ακόμη και σήμερα θεωρείται από τα πιο ποιοτικά pvp παιχνίδια. Ο τίτλος βρίσκεται ακόμα στις πρώτες θέσεις και στις προτιμήσεις των παικτών, παρόλο που έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του, όσον αφορά τον οπτικό τομέα.

Πλέον οι περισσότεροι τίτλοι που κυκλοφορούν έρχονται με ray-tracing και 4K ανάλυση και έτσι, μια ομάδα παικτών αποφάσισε να φτιάξει από την αρχή τα γραφικά του Team Fortress 2. Συγκεκριμένα, μία ομάδα από modders που ονομάζεται, Amper Software, είπε να φτιάξει ξανά το παιχνίδι μέσα από την Source Engine 2, μιας και δηλώνει «παθιασμένη» με τον τίτλο.

Αρχικά, η ομάδα δοκιμάζει τη δημιουργία του «νέου» TF2 χρησιμοποιώντας την Source 2 μηχανή γραφικών, μαζί με το s&box, το νέο in-development sandbox παιχνίδι που δημιουργήθηκε ως sequel του θρυλικού Garry’s Mod και θεωρείται πλέον ένα εργαλείο για τους developers.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα όπλα του TF2 παρακάτω:

Η Amper Software αποτελείται από 23 άτομα αυτή τη στιγμή και δουλεύει πάνω στα όπλα, σε πιο μοντέρνα textures, στους φωτισμούς και διάφορα άλλα assets όπως νέο UI. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και αν θα κυκλοφορήσει, όμως θέλει να δημιουργήσει μία αληθινή Team Fortress εμπειρία.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.