Ξαφνικό καλοκαιρινό update έκανε το Team Fortress 2 να σπάσει ρεκόρ!

16 ολόκληρα χρόνια μετά το ντεμπούτο του
13 Ιουλίου 2023 14:29
Ξαφνικό καλοκαιρινό update έκανε το Team Fortress 2 να σπάσει ρεκόρ!

Το Team Fortress 2 πρωτοκυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2007. Παρόλα αυτά, μέχρι και σήμερα, 16 ολόκληρα χρόνια μετά, όχι απλώς διατηρεί μια τεράστια βάση ενεργών παικτών, αλλά σπάει και ρεκόρ!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Valve μόλις κυκλοφόρησε ένα μεγάλο καλοκαιρινό update για το παιχνίδι, το οποίο όχι απλώς διόρθωσε διάφορα τεχνικής φύσεως θέματα, αλλά πρόσθεσε και αρκετό ολοκαίνουργιο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση έφερε στο multiplayer παιχνίδι 14 νέους χάρτες που δημιούργησαν τα μέλη της δραστήριας κοινότητας, καθώς και νέα taunts και effects.

Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες ενημερώσεις στο παιχνίδι εδώ και καιρό και έτσι αμέσως η κοινότητα έσπευσε να επιστρέψει στις ψηφιακές του αρένες. Κάπως έτσι, 16 χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το Team Fortress 2 έσπασε το ρεκόρ παικτών του όλων των εποχών. Ειδικότερα, σήμερα 13 Ιουλίου του 2023 κατέγραψε 247,449 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες. Το ρεκόρ είναι τρομερά εντυπωσιακό, αφού προηγουμένως ο πήχης ήταν στους 167 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Πριν από αυτό το μεγάλο update, το Team Fortress 2 είχε περίπου 100 με 130 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες ημερησίως, οπότε η τονωτική ένεση ήταν αξιοσημείωτη. Μάλιστα, το ρεκόρ έσπασε μόλις πριν μερικά λεπτά από τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο, επομένως δεν αποκλείεται καθώς περισσότεροι παίκτες κατεβάζουν την ενημέρωση και μαθαίνουν γι’ αυτή, ο πήχης να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Περισσότερα για όλες τις αλλαγές της ενημέρωσης μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.