Παραδόξως η Valve κυκλοφόρησε κι άλλο update για το Team Fortress 2

Οι ευχές των fans εισακούστηκαν.
11 Ιουλίου 2022 14:58
Παραδόξως η Valve κυκλοφόρησε κι άλλο update για το Team Fortress 2

Το Team Fortress 2 παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam και της Valve, παρόλο που η εταιρία το είχε σχεδόν εγκαταλείψει για πολλούς μήνες. Συγκεκριμένα, τον Μάιο η κοινότητα είχε φτάσει στα όριά της, αποφασίζοντας να διοργανώνει τη μεγάλης κλίμακας «διαδήλωση» #SaveTF2, με στόχο να μάθουν περισσότεροι για τα πολλά bugs του παιχνιδιού, τα προβλήματα με τα bots και τη γενικότερη έλλειψη updates και επικοινωνίας.

Τελικά, η Valve άκουσε τους fans, κυκλοφορώντας μιας σημαντική ενημέρωση τον Ιούνιο που έφερε ευπρόσδεκτες αλλαγές, διορθώνοντας συγχρόνως και διάφορα exploits. Παραδόξως, η Valve φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες και έτσι κυκλοφόρησε τώρα ένα ακόμη update για το Team Fortress 2.

Η εν λόγω ενημέρωση είναι μικρότερης κλίμακας από αυτή του προηγούμενου μήνα, ωστόσο φέρνει πολλά quality of life (QoL) fixes, καθώς και μερικές νέες δυνατότητες προσαρμογής για τους servers που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους σκληροπυρηνικούς της κοινότητας. Για παράδειγμα, οι διαχειριστές μπορούν πλέον να πετούν ευκολότερα εκτός παίκτες που προκαλούσαν lag σε ολόκληρο το server, ενώ προστέθηκε και η επιλογή απενεργοποίησης του τυχαίου fall damage. Η ενημέρωση βελτιώνει επίσης τα Arena και Mann vs. Machine modes και διάφορες άλλες πτυχές του multiplayer τίτλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog στο Steam πατώντας εδώ.