Σχεδόν 15 χρονιά μετά το Team Fortress 2 έσπασε ξανά το ρεκόρ παικτών του!

Χάρη στο νέο του update
27 Ιουνίου 2021 11:36
Σχεδόν 15 χρονιά μετά το Team Fortress 2 έσπασε ξανά το ρεκόρ παικτών του!

Σύμφωνα με τα δεδομένα που μοιράζεται η Valve για τα παιχνίδια του Steam, το Team Fortress 2 κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών σχεδόν 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής ο τίτλος προσέλκυσε 151,253 ταυτόχρονους παίκτες! Το προηγούμενο ρεκόρ είχε επιτευχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον τίτλο να μετρά τότε 147,360 παίκτες.

Φυσικά, το επίτευγμα του free to play παιχνιδιού δεν είναι τυχαίο, αλλά μεταξύ άλλων μπορεί να αποδοθεί στην πρόσφατη σημαντική ενημέρωση που κυκλοφόρησε η Valve. Αναλυτικότερα, η ομάδα διευθέτησε ένα από τα σημαντικότερα σημεία κριτικής που ασκούσε η κοινότητα. Αυτό είχε να κάνει με την συμπεριφορά των bots που πλέον πρέπει να είναι λιγότερο ενοχλητικά. Παράλληλα, η νέα αυτή ενημέρωση φέρνει το Summer 2021 Pack με νέα κοσμητικά αντικείμενα δημιουργημένα από την κοινότητα, ενώ βελτιώνει και τον Snakewater χάρτη.

Κάπως έτσι, το Team Fortress 2 του 2007 παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam, μαζί με τις υπόλοιπες επιτυχίες της Valve, όπως το DOTA 2 και το Counter-Strike: Global Offensive.