Έρχεται ταινία μικρού μήκους για το Battlefield 2042 – Δείτε το πρώτο teaser

Σύντομα η μεγάλη πρεμιέρα
03 Αυγούστου 2021 11:15
Έρχεται ταινία μικρού μήκους για το Battlefield 2042 – Δείτε το πρώτο teaser

Μπορεί το Battlefield 2042 να μην έχει campaign, αλλά όπως έχουν δηλώσει και στο παρελθόν οι δημιουργοί του αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχει και ιστορία. Συγκεκριμένα, η Electronic Arts ετοίμασε μια ειδική ταινία μικρού μήκους για το παιχνίδι, θέλοντας να προετοιμάσει τους παίκτες πριν ριχτούν στις ψηφιακές αρένες του.

Η εν λόγω ταινία έχει τίτλο ‘Exodus’ και αφηγείται τα γεγονότα που θα οδηγήσουν να ξεσπάσει πόλεμος στον κόσμο του 2042. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 12 Αυγούστου και μέσα από τον player του παρακάτω tweet μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser βίντεο.

Για την ιστορία, όταν το παιχνίδι είχε πρωτοανακοινωθεί τον Ιούνιο, ο creative director του, Daniel Berlin, είχε σχολιάσει την απουσία του campaign, τονίζοντας:

Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μας επιτρέπει να εστιάσουμε περισσότερο σε αυτό που είμαστε καλύτεροι. Κοιτάξαμε το DNA του στούντιο, αυτό που κάνουμε τόσο καιρό και απλά είπαμε: «Ξέρεις κάτι, δεν πρόκειται να κάνουμε κάποιο παραδοσιακό single-player campaign αυτή τη φορά». Αντιθέτως, θα δώσουμε όλη την έμφαση και όλους αυτούς τους πόρους για να δημιουργήσουμε βάθος στο multiplayer. Γιατί αυτό κάνουμε καλύτερα.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου (ή στις 15 Οκτωβρίου με τις εκδόσεις που προσφέρουν Early Access) για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.