Η Ariana Grande έρχεται στο Fortnite μέσα από το νέο Rift Tour event

Θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου
02 Αυγούστου 2021 10:52
Η Ariana Grande έρχεται στο Fortnite μέσα από το νέο Rift Tour event

Η Epic Games επιβεβαίωσε τελικά πως η διάσημη τραγουδίστρια, Ariana Grande, έρχεται στο Fortnite μέσα από ένα ειδικό event. Μετά τις έντονες φημολογίες των τελευταίων ημερών, μάθαμε ότι θα δηλώσει το παρών στο Fortnite Rift Tour event, το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή 6 Αυγούστου, με πέντε συνολικά σόου.

Όλοι οι παίκτες που θα δουν το event live, θα λάβουν διάφορα in-game αντικείμενα, skin της Ariana Grande και άλλες εκπλήξεις, όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά με ένα τέτοιο μεγάλο σόου του Fortnite. To Rift Tour θα κρατήσει συνολικά τρεις ημέρες, από τις 6 έως τις 8 Αυγούστου, με κάποια leaks να αναφέρουν ότι δε θα δούμε μόνο την Grande, αλλά και άλλους μουσικούς.

Ένας από αυτούς είναι ο Marshmello, καθώς μέσα από ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει κάποιους παίκτες σε ένα race και στο background να ακούγεται ένα τραγούδι του Marshmello.

Για περισσότερα σχετικά με το Fortnite παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer που δημοσίευσε η Epic Games.