Τεράστια επιτυχία για το “Fortnite OG” – Δείτε πόσους παίκτες είχε!

Είχε να πιάσει τέτοιο αριθμό παικτών εδώ και χρόνια
04 Νοεμβρίου 2023 15:42
Τεράστια επιτυχία για το “Fortnite OG” – Δείτε πόσους παίκτες είχε!

Η Epic Games κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες τον πρώτο χάρτη του Fortnite και όπως όλα δείχνουν γνώρισε τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το νέο update του επιτυχημένου τίτλου προσέλκυσε πάνω από 5 εκατομμύρια παίκτες.

Αναλυτικότερα, όπως μαθαίνουμε τώρα, το Fortnite OG είχε 5.8 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε λίγες ώρες σε όλα τα modes και έναν τόσο μεγάλο αριθμό είχε να δει το παιχνίδι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται ότι ο κόσμος και ειδικότερα οι παλιοί παίκτες του Fortnite που ίσως το είχαν εγκαταλείψει, επέστρεψαν και πάλι στις αρένες για να θυμηθούν τα παλιά.

Κάθε εβδομάδα θα βλέπετε και κάτι ξεχωριστό από το Fortnite και αυτό το ξεχωριστό event ξεκινάει από σήμερα με το Chapter 1 Season 1, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει διαθέσιμο το Chapter 1 Season 2 κλπ. Ολόκληρο το Chapter 1 θα κρατήσει για μία εβδομάδα και το battle pass θα είναι μικρότερο, αφού αντί για 100 tiers θα αποτελείται από 50.

Για την ιστορία, το Fortnite Battle Royale, όπως ονομαζόταν το μακρινό πλέον 2017, είχε κυκλοφορήσει ως συνοδευτικό παιχνίδι για το Fortnite: Save the World, λίγο μετά το ντεμπούτο του εξαιρετικά επιτυχημένου PlayerUnknown's Battlegrounds. Μέσα σε μερικούς μήνες έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, ξεπερνώντας τους 350 εκατομμύρια παίκτες μέχρι το Μάιο του 2020.

Εσείς μπήκατε στο Fortnite OG; Πείτε μας στα σχόλια!