Το Battlefield 2042 συνδυάζει όλα τα παιχνίδια της σειράς με το Portal mode! (BINTEO)

Νέα πλάνα μέσα από το EA Play Live 2021
22 Ιουλίου 2021 20:21
Το Battlefield 2042 συνδυάζει όλα τα παιχνίδια της σειράς με το Portal mode! (BINTEO)

Μέσα από το EA Play 2021, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επερχόμενο Battlefield 2042. Φυσικά, τα νέα πλάνα δείχνουν κι άλλες πτυχές του multiplayer τίτλου, καθώς και την ασταμάτητη δράση του.

Επίσης έγιναν γνωστές νέες πληροφορίες:

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να κατασκευάσετε custom game modes, μέσα από το ολοκαίνουργιο Portal Mode, τα οποία μάλιστα θα έχετε τη δυνατότητα να τα κάνετε share με άλλους. Η ιδιαιτερότητα του mode όμως είναι πως δίνει τη δυνατότητα να παίξετε και σε παλιά maps, παλιότερων τίτλων της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 και Battlefield 3. Στο πλαίσιο αυτό 6 λατρεμένοι χάρτες συνολικά, δύο από κάθε προαναφερθέν παιχνίδι θα έρθουν στο 2042, μαζί με μεγάλη ελευθερία για το διαθέσιμο sandbox και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το Battlefield 2042 υποστηρίζει 128 παίκτες στα PC, PS5 και Xbox Series X | S, ενώ στα PS4 και Xbox One υποστηρίζονται 64 παίκτες. Μιας και στις next-gen εκδόσεις ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος και είναι πιθανό να υπάρχουν στιγμές στο κάθε ματς που θα υπάρχουν κενές θέσεις στον server, η ομάδα αποφάσισε στην χρήση bots “για να εξασφαλίσει πως οι αγώνες θα είναι πάντα γεμάτοι, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας που βρίσκεστε”.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει co-op που θα σας επιτρέπει να παίζετε μαζί με φίλους σας μόνο ενάντια σε AI εχθρούς, ενώ θα υπάρχει και solo play εναντίον μόνο bots.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου (ή στις 15 Οκτωβρίου με τις εκδόσεις που προσφέρουν Early Access) για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.