FIFA 22: Φέτος στα €79.99 για τις PS5 και Xbox Series X|S εκδόσεις

Αύξηση τιμής για τα παιχνίδια της EA
11 Ιουλίου 2021 21:22
FIFA 22: Φέτος στα €79.99 για τις PS5 και Xbox Series X|S εκδόσεις

Πιστή στην υπόσχεση της, η EA αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για το FIFA 22, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο επίσημο trailer του παιχνιδιού. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε γνωστή και η τιμή του παιχνιδιού που αναμένεται αυξημένη. Φέτος, το FIFA 22 θα κοστίζει €79.99 για τις PS5 και Xbox Series X|S εκδόσεις.

Ωστόσο, οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One θα παραμείνουν στα €69,99 και τέλος η έκδοση του PC θα κοστίζει €59.99.

Χωρίς δυνατότηtα αναβάθμισης από τις PS4/ Χbox One εκδόσεις

Πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει προσφορά δωρεάν αναβάθμισης των PS4 και Xbox One αντιτύπων στις αντίστοιχες next-gen εκδόσεις. Το Dual Entitlement, που γνωρίσαμε αρχικά με το FIFA 21, υφίσταται μόνο για την Ultimate Edition που κοστίζει €99.99 σε όλες τις πλατφόρμες, προσφέροντας δωρεάν αναβάθμιση στη νέα γενιά και άλλα καλούδια.

Σύμφωνα με την EA, το FIFA 22 υποστηρίζει την “επαναστατική” HyperMotion gameplay τεχνολογία μόνο στα PS5, Xbox Series X|S και Stadia. Ενδεχομένως έτσι να δικαιολογεί η εταιρία την αυξημένη τιμή, ενώ όπως φαίνεται η PC έκδοση ξανά δε θα έχει next-gen χαρακτηριστικά.

Τελικά, η Electronic Arts φαίνεται πως θα αυξήσει τις τιμές όλων της των παιχνιδιών της στις κονσόλες της νέας γενιάς, αφού το FIFA 22 είναι το δεύτερο προϊόν της που ακολουθεί αυτή την τιμολογιακή πολιτική. Αναλυτικότερα, και το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021 με αυξημένη τιμή στα PS5 και Xbox Series X|S, σε σύγκριση με τα PS4 και Xbox One.

To FIFA 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει τη 1η Οκτωβρίου του 2021 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, και PC.