Το Bayonetta 3 «είναι ζωντανό» - Καθησυχάζει τους παίκτες η Nintendo

Νέες δηλώσεις
18 Ιουνίου 2021 20:47
Το Bayonetta 3 «είναι ζωντανό» - Καθησυχάζει τους παίκτες η Nintendo

Το πρώτο trailer του Bayonetta 3 είδε τα φώτα της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2017 στα The Game Awards. Από τότε ο τίτλος της PlatinumGames έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αφήνοντας τους παίκτες να αναρωτιούνται για την κατάσταση του project. Εν τέλει, η ομάδα τήρησε σιγή ιχθύος και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου E3 2021 Nintendo Direct, στο οποίο πολλοί παίκτες περίμεναν να μάθουν νεότερα.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η κοινότητα έμεινε να αναρωτιέται τι συμβαίνει με το Bayonetta 3. Τελικά, την απάντηση ήρθε να τη δώσει η ίδια η Nintendo. Συγκεκριμένα, ο senior product marketing manager της Nintendo Αμερικής, Bill Trinen και ο senior director of localization, Nate Bihldorff, κλήθηκαν να απαντήσουν σχετικά με την κατάσταση του παιχνιδιού σε μια βίντεο συνέντευξη στο GameSpot.

Ο Bihldorff, λοιπόν, απάντησε χαρακτηριστικά:

Σίγουρα υπάρχει ακόμη, μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Στη συνέχεια, ο Trinen πρόσθεσε:

Εγώ θα πάω ένα βήμα παραπέρα και δε θα πω απλά ότι υπάρχει, αλλά και ότι η ανάπτυξη κυλά ομαλά.

Μας αρέσει να δείχνουμε τα παιχνίδια όταν είναι έτοιμα να τα δείξουμε και σίγουρα μας αρέσει να δείχνουμε τα παιχνίδια όταν οι developers τους είναι έτοιμοι να τα δείξουν. Δεν το είχαμε στην E3, αλλά μείνετε συντονισμένοι.

Τα νέα, λοιπόν, φαίνεται πως είναι αισιόδοξα για το Bayonetta 3, παρόλο που οι παίκτες θα πρέπει για άλλη μια φορά να οπλιστούν με περισσότερη υπομονή.

Ανεξαρτήτως, μείνετε στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την αποκλειστικότητα του Nintendo Switch.