Δείτε ζωντανά το μεγάλο Nintendo Direct της E3 2021

Η έκθεση φτάνει στο τέλος της
15 Ιουνίου 2021 12:07
Δείτε ζωντανά το μεγάλο Nintendo Direct της E3 2021

Ο επίλογος πλησιάζει για την E3 2021 και όπως μας έχει συνηθίζει, η Nintendo είναι αυτή που θα πει την τελευταία λέξη. Συγκεκριμένα, η εταιρία έχει δρομολογήσει ένα ολοκαίνουργιο Nintendo Direct, το οποίο αναμένεται να μας δώσει μια χορταστική ματιά στα διάφορα παιχνίδια που  θα καταφθάσουν μελλοντικά στην υβριδική κονσόλα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το E3 2021 Nintendo Direct θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το σόου θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα εστιάσει αποκλειστικά σε παιχνίδια για το Nintendo Switch, τα οποία κατά κύριο λόγο θα κυκλοφορήσουν το 2021. Οι φήμες περί αποκάλυψη κάποιου Nintendo Switch Pro πριν το Direct μάλλον έπεσαν έξω, ωστόσο η απορία θα λυθεί σίγουρα σε λίγες ώρες. Συγχρόνως, η εταιρία αναμένεται να μας δείξει τις νέες προσθήκες του ρόστερ του Super Smash Bros. Ultimate, ενώ οι fans αγωνιούν για να ξαναδούν άκρως αναμενόμενα projects, όπως το sequel The Legend of Zelda Breath of the Wild 2, το Metroid Prime 4 και το Bayonetta 3.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά το Direct θα λάβει χώρα ένα Nintendo Treehouse live stream, το οποίο θα έχει διάρκεια τρεις ώρες και θα προσφέρει περισσότερα gameplay πλάνα από τους επερχόμενους τίτλους της εταιρίας.


Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021, του Summer Game Fest 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.