Δοκιμάστε δωρεάν το Chivalry 2 την επόμενη εβδομάδα

Καταφθάνει η open beta του μεσαιωνικού τίτλου
18 Μαΐου 2021 10:40
Δοκιμάστε δωρεάν το Chivalry 2 την επόμενη εβδομάδα

Το Chivalry 2 προσκαλεί όλους τους παίκτες στις ψηφιακές μεσαιωνικές του αρένες το επόμενο Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο θα διεξαχθεί η cross-play open beta.

Συγκεκριμένα, η beta θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1 Ιουνίου. Η δοκιμαστική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού και θα επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν τους νέους Team Objective χάρτες (The Slaughter of Coxwell, The Siege of Rudhelm και The Battle of Darkforest) ή να δοκιμάσουν την τύχη τους στα The Battle of Wardenglade και Tournament Grounds που είναι Team Deathmatch ή Free For All χάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες στις PlayStation πλατφόρμες θα μπορούν να παίξουν την beta ακόμη και αν δεν έχουν ενεργή PlayStation Plus συνδρομή. Στο Xbox ωστόσο θα είναι απαραίτητο το Xbox Live Gold, παρόλο που πρόσφατα καταργήθηκε ο περιορισμός για τα free to play παιχνίδια.

Το Chivalry 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου για τα PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση της open beta.