Σαγόνια στο πάτωμα με το δεκαπέντε λεπτών gameplay του Ratchet & Clank: Rift Apart

Απευθείας από το νέο State of Play
30 Απριλίου 2021 03:49
Σαγόνια στο πάτωμα με το δεκαπέντε λεπτών gameplay του Ratchet & Clank: Rift Apart

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Sony μετέδωσε ζωντανά το νέο της State of Play, το οποίο ήταν αφιερωμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου στο επερχόμενο Ratchet & Clank: Rift Apart. Συγκεκριμένα, ο αποκλειστικός τίτλος του PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου και έτσι το PlayStation, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, τη σκυτάλη πήρε ο Creative Director, Marcus Smith, ο οποίος εξήγησε διάφορες πτυχές του τίτλου, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είδαν δεκαπέντε λεπτά ολοκαίνουργιων gameplay πλάνων. Φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει με πρώτη ματιά είναι ο εντυπωσιακός τεχνικός τομέας που δίχως υπερβολή ρίχνει σαγόνια. Όπως επισημαίνει το PlayStation, το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί εξ αρχής ως next-gen τίτλος και αυτό επέτρεψε στην Insomniac Games να ξεδιπλώσει το ταλέντο της όσον αφορά τα γραφικά, καθώς και να ενσωματώσει next-gen gameplay πινελιές, όπως τα Rift Tether, dimensional shifts και pocket dimensions που δε θα ήταν εφικτά χωρίς τον SSD.

Παράλληλα, στην εν λόγω παρουσίαση βλέπουμε και τους νέους traversal μηχανισμούς, Phantom Dash και wall-running, καθώς και το πως μπορεί ο Ratchet και η συμπρωταγωνίστρια Rivet να τους εκμεταλλευτούν στο platforming και στις μάχες. Φυσικά, δε λείπουν τα θεότρελα όπλα που χαρακτηρίζουν το franchise, τα οποία αυτή τη φορά εκμεταλλεύονται τις ιδιαιτερότητες του DualSense χειριστηρίου, ενώ μάθαμε και άλλες αξιοσημείωτες πληροφορίες, όπως ότι το παιχνίδι θα έχει Clank puzzles, arena challenges, αναέριες μάχες και για πρώτη φορά Photo Mode.

Απολαύστε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα