Δοκιμάστε δωρεάν το Hitman 3!

Διαθέσιμη για περιορισμένο χρόνο η νέα προσφορά της IO Interactive
31 Μαρτίου 2021 11:21
Δοκιμάστε δωρεάν το Hitman 3!

Όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τα δύο προηγούμενα κεφάλαια της τριλογίας, η IO Interactive κυκλοφόρησε το HITMAN 3 Free Starter Pack. Πρόκειται για ένα δωρεάν πακέτο που μπορείτε να κατεβάσετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα των PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S κονσολών ή μέσα από το Epic Games Store στο PC.

Αυτό προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο επίπεδο ICA Facility, το οποίο αποτελεί τον πρόλογο της World of Assassination τριλογίας. Ωστόσο, μέχρι και τις 5 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε εντελώς δωρεάν και το πρώτο κανονικό επίπεδο του HITMAN 3 που λαμβάνει χώρα στο Νοτυμπάι. Συγχρόνως, για περιορισμένο χρόνο, το Starter Pack θα περιλαμβάνει και την πρώτη πίστα του HITMAN 2, η οποία θα σας στείλει σε μια παραλία της Νέας Ζηλανδίας.

Μελλοντικά, το ίδιο Starter Pack θα επιτρέπει την δωρεάν πρόσβαση και σε άλλες πίστες της τριλογίας. Συγχρόνως, αν έχετε ήδη στην κατοχή σας τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, μπορείτε να κάνετε import τα επίπεδά τους στο Starter Pack και έτσι να τα παίξετε μέσα από τη μηχανή γραφικών του HITMAN 3, με όλες τις βελτιώσεις της. Περισσότερες πληροφορίες για το πως ακριβώς μπορείτε να το κάνετε αυτό θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της IO.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.