Σίγουρα θα σας ανατριχιάσει αυτό το horror παιχνίδι! – Νέο trailer του “Martha Is Dead”

Το νέο πόνημα των δημιουργών του “The Town of Light”!
26 Μαρτίου 2021 18:33
Σίγουρα θα σας ανατριχιάσει αυτό το horror παιχνίδι! – Νέο trailer του “Martha Is Dead”

Πάει καιρός από τότε που αποκαλύφθηκε επίσημα το νέο πόνημα της LKA, της ομάδας που έφερε πριν χρόνια το “The Town of Light”. Ο λόγος γίνεται για το Martha is Dead, ένα ολοκαίνουργιο horror παιχνίδι που το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να σας…ανατριχιάσει!

Το Martha is Dead περιλαμβάνει αληθινές τοποθεσίες, με έμφαση στην αφήγηση εξερευνώντας πολλαπλά επίπεδα στο σενάριο, ενώ «ανακατεύει» την πραγματική ιστορία με την δεισιδαιμονία, παίζοντας έντονα ψυχολογικά «παιχνίδια» με τον παίκτη.

Στο νέο trailer με ονομασία “Flesh Flies”, το στούντιο ρίχνει μια πιο εκτενή ματιά σε αυτόν τον εφιάλτη και συγκεκριμένα στη φωτογραφική μηχανή, όπου θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι του gameplay, εμφανίζοντάς σας πολλά στοιχεία για την ιστορία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα μάθουμε περισσότερα για τον εν λόγω τίτλο στις 29 Μαρτίου μέσα από ένα ειδικό event, της Wired Productions.

Το Martha is Dead θα γίνει διαθέσιμο στα PS5, Xbox Series X|S, PC, Xbox One και PS4 μέσα στο 2021. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το νέο trailer.