Το Tales of Arise επιστρέφει σχεδόν ένα χρόνο μετά με νέο trailer

Σύντομα ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις
08 Μαρτίου 2021 08:36
Το Tales of Arise επιστρέφει σχεδόν ένα χρόνο μετά με νέο trailer

Το Tales of Arise είναι ζωντανό και μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας είδαμε επιτέλους νέα πλάνα. Αναλυτικότερα, η Bandai Namco Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer με τίτλο ‘Tales of Festival’, το οποίο μάλιστα υπόσχεται πως περισσότερες ανακοινώσεις έχουν δρομολογηθεί για την Άνοιξη. Αυτό έχει διάρκεια περίπου ένα λεπτό και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Tales of Arise είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά στην E3 2019 και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Τελικά, τα σχέδια αυτά άλλαξαν και τον Ιούνιο του 2020 το παιχνίδι καθυστέρησε επ’ αόριστόν, με σιγή ιχθύος να επικρατεί μέχρι σήμερα.

Για την ιστορία, πρόκειται για το 17ο κεντρικό κεφάλαιο της γνωστής JRPG σειράς και όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει πέντε χρόνια μετά το Tales of Berseria που είχε καταφθάσει το 2016. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτό, πέρα από το γεγονός ότι η ιστορία του αφορά τους αντίπαλους κόσμους Dahna και Rena.