Το Crash Bandicoot 4: It's About Time έρχεται στα PS5, Xbox Series X|S και Switch

Αναλυτικές πληροφορίες για την δωρεάν αναβάθμιση
10 Φεβρουαρίου 2021 13:53
Το Crash Bandicoot 4: It's About Time έρχεται στα PS5, Xbox Series X|S και Switch

Η Activision ανακοίνωσε πως η πρόσφατη περιπέτεια του Crash θα καταφθάσει σε νέες πλατφόρμες. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Crash Bandicoot 4: It's About Time, το οποίο αποτελεί sequel της αρχικής τριλογίας της Naughty Dog και είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους.

Όπως γνωστοποιήθηκε, λοιπόν, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch στις 12 Μαρτίου. Οι PC παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή, με την κυκλοφορία στο Battle.net να είναι προγραμματισμένη για αργότερα μέσα στο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι στο PS4 ή στο Xbox One θα λάβουν δωρεάν τη next-gen αναβάθμιση, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα μεταφορά των saves. Η next-gen έκδοση θα προσφέρει 4K ανάλυση και 60FPS με αστραπιαία loading times, ενώ στο PS5 θα υπάρχει 3D ήχος και DualSense χαρακτηριστικά.

Στο PS5 θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι μέσα από το PlayStation Store, εφόσον έχετε ψηφιακό PS4 αντίτυπο. Αν έχετε retail αντίτυπο θα χρειαστεί να το έχετε στην κονσόλα σας για να παίξετε την PS5 έκδοση που πάλι θα είναι διαθέσιμη από το PlayStation Store. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι της Digital έκδοσης της κονσόλας δεν θα έχουν πρόσβαση, αν είχαν retail αντίτυπο. Για την μεταφορά των saves οι PS4 κάτοχοι θα χρειαστεί να τα ανεβάσουν μόνοι τους στο cloud. Όσον αφορά το Xbox οικοσύστημα, γίνεται χρήση της Smart Delivery τεχνολογίας, πράγμα που σημαίνει πως όλα γίνονται αυτόματα και για την αναβάθμιση του παιχνιδιού και για τα saves.

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time είναι ήδη διαθέσιμο για τα PS4 και Xbox One και πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας review.