Θα μπορείτε να παίξετε με 300 χαρακτήρες στο Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Ενώ θα εμπεριέχει πάνω από 800 χαρακτήρες!
26 Ιανουαρίου 2021 10:56
Θα μπορείτε να παίξετε με 300 χαρακτήρες στο Lego Star Wars: The Skywalker Saga

To Lego Star Wars: The Skywalker Saga θα εμπεριέχει 800 χαρακτήρες από τις εννέα ταινίες, με τους 300 από αυτούς να είναι playable στο παιχνίδι. Αυτό το νέο έρχεται απευθείας από το Gamesradar, με τον hub designer, Dawn McDiarmid, να το αποκαλύπτει στο PlayStation Magazine.

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga αποκαλύφθηκε στην E3 του 2019 και θα αφήνει τον παίκτη να παίξει και τις εννέα ταινίες, με οποιαδήποτε σειρά προτιμάει. Τώρα, ο McDiarmid είπε συγκεκριμένα ότι οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν μέχρι και με τον Babu Frik από το Star Wars: The Rise of Skywalker.

Νομίζω ότι οι λάτρεις της νέας τριλογίας θα χαρούν να ακούσουν ότι ο Babu Frik κάνει μια εμφάνιση ως playable χαρακτήρας, ο οποίος είναι πιθανώς από τα χαριτωμένα πλάσματα που έχω δει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από τους χαρακτήρες, το νέο LEGO παιχνίδι του Star Wars θα περιλαμβάνει και πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τους παλιότερους τίτλους, όπως είναι το νέο σύστημα των multitask Quest.

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga θα κυκλοφορήσει φέτος για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.