Καθυστερεί και το Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Άλλη μια μέρα, άλλη μια αναβολή
03 Απριλίου 2021 10:11
Καθυστερεί και το Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Το μπαράζ των καθυστερήσεων συνεχίζεται στη gaming βιομηχανία και στη μεγάλη λίστα των αναβολών έρχεται τώρα να προστεθεί και το Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί πως το παιχνίδι θα καταφθάσει φέτος την άνοιξη, αλλά η άνοιξη έφτασε και ο τίτλος μόλις αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η TT Games τόνισε πως εργάζεται σκληρά για φτιάξει το καλύτερο και μεγαλύτερο LEGO παιχνίδι μέχρι σήμερα και έτσι χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Η ομάδα υποσχέθηκε να επιστρέψει με νέες πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.

Για την ιστορία, από την αρχή του έτους μεταξύ άλλων έχουν καθυστερήσει τα Back 4 Blood, Gotham Knights,  Gran Turismo 7, Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, New World, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, The Lord of the Rings: Gollum, Riders Republic, Hogwarts Legacy και πολλά ακόμη παιχνίδια, αφού η πανδημία φαίνεται πως έχει σημαντικές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα των μεγάλων ομάδων που αναγκάζονται να δουλεύουν εξ αποστάσεως.