Ο βετεράνος Peter Moore επιστρέφει στο gaming

Αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμο ρόλο στη Unity
23 Ιανουαρίου 2021 10:28
Ο βετεράνος Peter Moore επιστρέφει στο gaming

Το 2017 ο Peter Moore άφησε πίσω του τη gaming βιομηχανία και το ρόλο του στην EA Sports, ταξιδεύοντας πίσω στην Αγγλία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του CEΟ στην πασίγνωστη ποδοσφαιρική ομάδα Liverpool. Υπό την ηγεσία του, η ομάδα κατέκτησε τα UEFA Champions League και FIFA Club World Cup και την πρωτιά στην Premier League.

Τώρα, ο βετεράνος του gaming επιστρέφει και πάλι στα γνωστά κατατόπια, αφού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανακοίνωσε πως πλέον εργάζεται για τη Unity ως ανώτερος αντιπρόεδρος και ‘General Manager of Sports & Live Entertainment’. Πρόκειται για την εταιρία που αναπτύσσει την γνωστή μηχανή γραφικών που φέρει το ίδιο όνομα.

Ο Moore δήλωσε ευτυχής που θα επανενωθεί με τόσους πολλούς φίλους του στη βιομηχανία και παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική του δημοσίευση.

Για την ιστορία, η καριέρα του Moore στο gaming ξεκίνησε στη SEGA, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει στην εποχή του Dreamcast. Το 2003 η Microsoft τον προσέλαβε για να βοηθήσει το Xbox να ανταγωνιστεί με το PS2 και το GameCube. Ο Moore για μερικά χρόνια διατέλεσε ως επικεφαλής ολόκληρου του Xbox τμήματος, γράφοντας ιστορία στην E3 με τα τατουάζ του για τα Halo 2 και Grand Theft Auto IV. Το 2007 αποχώρησε από το Xbox για να αναλάβει το αθλητικό τμήμα της Electronic Arts.