Έχει γίνει χαμός στο ίντερνετ με αυτό το μαξιλάρι του Gengar από τα Pokémon

Φυσικά έγινε sold out σε λιγότερο από μία ώρα
10 Ιανουαρίου 2021 12:32
Έχει γίνει χαμός στο ίντερνετ με αυτό το μαξιλάρι του Gengar από τα Pokémon

Χωρίς αμφιβολία, τα Pokémon έχουν πολύ φανατικό κοινό και έτσι εκτός από τα παιχνίδια της Nintendo, τις ταινίες ή τις anime σειρές, έχουν και άφθονο merchandise, με πολλά επίσημα συλλεκτικά αντικείμενα. Τώρα, η The Pokémon Company σε συνεργασία με την P-Bandai είπαν να κυκλοφορήσουν κάτι τελείως διαφορετικό, που κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο και φυσικά sold out σε λιγότερο από μία ώρα.

Ο λόγος γίνεται για το μεγάλο μαξιλάρι του Gengar, του εμβληματικού Pokémon-φάντασμα που θεωρείται από τα πιο αγαπητά στο διάσημο σύμπαν των Pokémon. Αυτό το μαξιλάρι, όμως, έχει το κάτι διαφορετικό και δεν χρησιμεύει μόνο για να ξεκουράζεται το κεφάλι σας. Συγκεκριμένα, ο Gengar μπορεί να ανοίξει το στόμα του τελείως και να εισέλθει ολόκληρο το κεφάλι σας μέσα, ενώ η τεράστια γλώσσα του που είναι 1,5 μέτρο μπορεί να ζεστάνει όλο το σώμα σας. Όλα αυτά βέβαια στην τιμή των $245.

Φυσικά και το μαξιλάρι του Gengar έχει ξεπουλήσει ήδη και έχει γίνει "χαμός" στο ίντερνετ με αμέτρητα memes και αστεία, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Θα δίνατε τόσα χρήματα για ένα τέτοιο μαξιλάρι; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: