Το τελευταίο μυστικό του Nier: Automata ανακαλύφθηκε 4 χρόνια μετά

Ένα πραγματικά περίεργο cheat code
04 Ιανουαρίου 2021 09:49
Το τελευταίο μυστικό του Nier: Automata ανακαλύφθηκε 4 χρόνια μετά

Το Nier: Automata έκανε το ντεμπούτο του πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2017. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλά μυστικά και ιδιαιτερότητες, όπως θα περίμενε εξάλλου κανείς από τον δημιουργό του, Yoko Taro. Ωστόσο, η κοινότητα δεν είχε ανακαλύψει το τελευταίο μεγάλο μυστικό του παιχνιδιού, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί πριν από ένα χρόνο ο Taro.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού ο modder Lance McDonald, ο οποίος ευθύνεται μεταξύ άλλων και για το 60FPS mod του Bloodborne, ανακάλυψε ένα κρυμμένο cheat code στον κώδικα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, ήταν ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα που χρειάστηκε εκατοντάδες ώρες reverse engineering.

Τι κάνει όμως το συγκεκριμένο cheat code; Επιτρέπει στους παίκτες να παραλείψουν όλο το παιχνίδι! Συγκεκριμένα, εισάγοντας τον κωδικό αμέσως μετά το πρώτο boss, ο παίκτης μεταφέρεται στο τελευταίο ending και ξεκλειδώνονται όλα τα bonus modes. Δεν πρόκειται περί glitch, αλλά για πραγματικό cheat code που οι developers προγραμμάτισαν στο παιχνίδι και είναι πράγματι το τελευταίο μεγάλο μυστικό που δεν είχε ανακαλύψει η κοινότητα μέχρι τώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα tweets του Yoko Taro και του επίσημου λογαριασμού του franchise στο Twitter που συγχαίρουν τον Lance.