OCD πονοκέφαλος – Το αφεντικό των PlayStation Studios παίζει με την κονσόλα ανάποδα! (ΕΙΚΟΝΑ)

Γιατί ρε Hermen;
13 Δεκεμβρίου 2020 16:45
OCD πονοκέφαλος – Το αφεντικό των PlayStation Studios παίζει με την κονσόλα ανάποδα! (ΕΙΚΟΝΑ)

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Sony έχει βαλθεί να τρελάνει εμάς τους λίγο περιέργους που θέλουμε τα πράγματα να είναι ευθεία, στοιχισμένα, μαζεμένα και συμμετρικά. Όλα ξεκίνησαν με την περίεργη βίδα που έχει το PlayStation 5 στο πάνω μέρος του. Μετά, το DualSense παραλίγο να μας αποτελειώσει, αφού ανακαλύφθηκε πως το λογότυπο της Sony δεν είναι πάντα συμμετρικό στο πάνω μέρος του χειριστηρίου. Τώρα, το αφεντικό των PlayStation Studios, Hermen Hulst, μας έδωσε το τελειωτικό χτύπημα...

Το υψηλόβαθμο στέλεχος που είναι υπεύθυνο για ομάδες όπως η Naughty Dog, η Guerilla Games και η Sony Santa Monica, ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, για να δείξει πως η γάτα του σκαρφάλωσε στην οθόνη ενώ έπαιζε. Φυσικά, το όλο συμβάν πέρασε απαρατήρητο από του “OCDάδες” αυτού του κόσμου, αφού τα μάτια μας καρφώθηκαν στο PlayStation 5 που φαίνεται λίγο πιο κάτω. Ναι, η κονσόλα είναι ανάποδα!

Κανονικά, στην οριζόντια διάταξη η θύρα υποδοχής δίσκων βρίσκεται στο κάτω μέρος. Η κονσόλα του Hulst είναι, λοιπόν, τοποθετημένη ανάποδα, αφού η θύρα βρίσκεται προς τα πάνω. Αν και δε φαίνεται στην φωτογραφία, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κάνει καν χρήση της βάσης στήριξης, αλλά καλύτερα που δεν το μαθαίνουμε, γιατί ο πονοκέφαλος θα γινόταν χειρότερος.

Ακολουθεί η δημοσίευση και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Σε έναν πιο σοβαρό τόνο, σας παρακαλώ, τοποθετείστε σωστά τις κονσόλες σας.