Ρεκόρ για τις ψηφιακές πωλήσεις του FIFA 21

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς
16 Οκτωβρίου 2020 20:21
Ρεκόρ για τις ψηφιακές πωλήσεις του FIFA 21

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως οι retail πωλήσεις του FIFA 21 βούλιαξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού το φετινό ποδοσφαιρικό κεφάλαιο πούλησε τουλάχιστον 42% λιγότερα retail αντίτυπα από τον προκάτοχό του στην αντίστοιχη launch εβδομάδα του. Τελικά ο λόγος για αυτή τη μείωση έγινε ξεκάθαρος, αφού το GSD δημοσίευσε τα δεδομένα του για τις ψηφιακές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια εβδομάδα.

Το FIFA 21, λοιπόν, σημείωσε τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις στο ντεμπούτο του απ’ οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην ιστορία του franchise, πετυχαίνοντας αύξηση περίπου ένα τρίτο σε σχέση με τον περσινό τίτλο.

Η τεράστια αυτή αύξηση σχεδόν εξισώνει τις launch πωλήσεις του FIFA 21 με του FIFA 20. Παράλληλα, οι παίκτες ενδέχεται να περιμένουν την next-gen έκδοση του παιχνιδιού, κρατώντας τα χρήματά τους για τον επόμενο μήνα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5, οπότε είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά ένα FIFA παιχνίδι στις κονσόλες πούλησε περισσότερα ψηφιακά αντίτυπα απ’ ότι retail.

Ακολουθούν οι δέκα τίτλοι με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

  1. FIFA 21
  2. Star Wars: Squadrons
  3. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  4. Assassin's Creed Odyssey
  5. Mafia: Definitive Edition
  6. Ghost of Tsushima
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Tom Clancy's The Division 2
  9. Warhammer 40,000: Dawn of War 3
  10. Far Cry 5
Tags: