Πάμε σε εποχή FIFA 2K; Τι αποκάλυψε γνωστός insider για το επόμενο FIFA παιχνίδι

Κάποια στιγμή η FIFA θα πρέπει να καταλήξει
13 Φεβρουαρίου 2024 14:34
Πάμε σε εποχή FIFA 2K; Τι αποκάλυψε γνωστός insider για το επόμενο FIFA παιχνίδι

Οι φήμες περί νέας εποχής των FIFA βιντεοπαιχνιδιών που μέχρι πέρυσι αναλάμβανε παραδοσιακά η EA Sports δίνουν και παίρνουν. Η ΕΑ από την πλευρά της προχώρησε με επιτυχία για πρώτη χρονιά κιόλας στην εποχή του EA FC. Όμως μία εταιρία έδειχνε από την αρχή πιο έτοιμη από άποψη τεχνογνωσίας και ονόματος στον χώρο να αναλάβει το τεράστιο και ιστορικό ποδοσφαιρικό franchise και δεν είναι άλλη από την 2K Sports των NBA 2K.

Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους όσον αφορά τη διαδοχή των "κλειδιών" του franchise του FIFA, σύμφωνα με έναν γνωστό insider. Πρόκειται για τον @kurakasis όπως είναι γνωστός στο Twitter, ο οποίος άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατο tweet του ότι έχουν έρθει σε συμφωνία οι FIFA και Take-Two/ 2K Sports. 

Βέβαια σε ακόλουθο tweet του έκανε τον ανήξερο για το θέμα και θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις πληροφορίες που μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη, δήλωσε στον λογαριασμό του στο Χ, ότι μπορεί με σιγουριά να πει ότι έρχεται η ανακοίνωση του "LEGO 2K Goooal!"

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό τίτλο που αναπτύσσει εδώ και καιρό η Take-Two και είχε εντοπιστεί σαν καταχώρηση στο PS Store τον περασμένο Νοέμβριο. Ο @kurakasis αναφέρει ότι η ανακοίνωση του LEGO 2K Goooal θα γίνει κοντά στην περίοδο του Euro 2024 (14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2024). 

Προσθέτει όμως βάζοντας λίγο παραπάνω λάδι στη φωτιά των φημών ότι η 2Κ θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει όλες αυτές τις φήμες την ίδια περίοδο με την ανακοίνωση του 2Κ Goooal. Άλλωστε θα ήταν ένα χτύπημα στην ΕΑ εκείνη την περίοδο καθώς εν μέσω του Euro 2024 θα προωθεί το δωρεάν DLC update της διοργάνωσης στο EA FC 24, επομένως θα κλέψει πολλή από την δημοσιότητα αν τότε ανακοινώσει ότι έρχεται η εποχή των FIFA 2K. 

Ο καιρός θα δείξει εάν πράγματι η 2K Sports και η Take-Two αρπάξουν τα δικαιώματα των FIFA παιχνιδιών και του γνωστού brand των ποδοσφαιρικών τίτλων.