Τα Pepsi αναψυκτικά θα περιλαμβάνουν δωράκια για τους παίκτες του EA Sports FC 24

Ανακοινώθηκε η νέα παγκόσμια συνεργασία
09 Οκτωβρίου 2023 19:10
Τα Pepsi αναψυκτικά θα περιλαμβάνουν δωράκια για τους παίκτες του EA Sports FC 24

Η Electronic Arts ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Pepsi για την προώθηση του νέου της ποδοσφαιρικού τίτλου, του EA Sports FC 24. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες ξεκίνησαν μια παγκόσμια καμπάνια που έχει ως στόχο να «απογειώσει τις εμπειρίες των παικτών».

Συγκεκριμένα, στα ράφια των καταστημάτων παγκοσμίως θα έρθουν ειδικά Pepsi κουτάκια και μπουκάλια που θα περιλαμβάνουν κωδικούς που θα μπορούν να εξαργυρωθούν εντός του παιχνιδιού για διάφορα δωράκια. Μεταξύ άλλων οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν kits, stadium designs, TIFOs και ένα εγγυημένο 75+ Ultimate Team παίκτη.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, η Pepsi έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα προωθητικό βίντεο, το οποίο ακολουθεί παρακάτω, δηλώντας συγχρόνως:

"Αυτό είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος του ποδοσφαίρου με το EA Sports FC -υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα έρθουν κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας"

Για την ιστορία, στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Κυριάκος Στεργιάδης τόνισε:

Στο δια ταύτα, το EA Sports FC 24 δεν είναι η σαρωτική αλλαγή που θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος και κατ’εμέ δε θα έπρεπε έτσι και αλλιώς να υπάρχει αυτή η προσδοκία . Άλλωστε μια συνταγή που δουλεύει πάνω-κάτω, γιατί να την αλλάξει κανείς; Ωστόσο, επειδή η φετινή συνταγή σε σημεία δε δουλεύει όπως θα έπρεπε, περίμενα έστω να είναι πιο προσεγμένο σε αυτά τα σημεία, ειδικά λόγω της «νέας εποχής» του πράγματος. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι το “FIFA” που αγαπήσατε με τις απίθανα ρεαλιστικές στιγμές του, που σας ανεβάζουν τους παλμούς από την αδρεναλίνη και εκείνες οι στιγμές που θέλετε να παρατήσετε το χειριστήριο και να πιάσετε το πιεσόμετρο. Παρά τα όποια στραβά του, όλοι ξέρουμε ότι σε 3-4 μήνες θα μιλάμε για ένα διαφορετικό παικτικά FC 24, λόγω και του feedback της κοινότητας.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.