Πρώτη πρόβλεψη για τις πωλήσεις του PS5 από την ίδια τη Sony

Αυτό πιστεύει ο Jim Ryan
06 Οκτωβρίου 2020 10:39
Πρώτη πρόβλεψη για τις πωλήσεις του PS5 από την ίδια τη Sony

Η εμπορική πορεία του PlayStation 5 φαίνεται πως θα ξεκινήσει με το δεξί. Όπως προκύπτει και από το γεγονός πως οι προ-παραγγελίες ξεπούλησαν παγκοσμίως μέσα σε λίγα λεπτά, η κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony αναμένεται να είναι περιζήτητη αυτή την εορταστική περίοδο.

Αυτά τα σημάδια φαίνεται πως έχουν κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη και την ίδια τη Sony. Συγκεκριμένα, σε λίγες ώρες από τώρα, η εταιρία αναμένεται να ξεκινήσει να λαμβάνει προ-παραγγελίες από την αγορά της Κορέας. Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, προέβη σε δηλώσεις σε ένα μέσο της χώρας. Εκεί αποκάλυψε πως εκτιμά ότι το PlayStation 5 θα πουλήσει περισσότερο στο πρώτο του οικονομικό έτος, απ’ ότι το PlayStation 4 πούλησε στο αντίστοιχο διάστημα.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet του αναλυτή Daniel Ahmad που έφερε την πληροφορία στα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως όλα δείχνουν η Sony κάνει αισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία του PlayStation 5, έχοντας θετικά σημάδια μέχρι στιγμής. Για την ιστορία, στο πρώτο του έτος, το PlayStation 4 είχε πουλήσει περίπου 14 εκατομμύρια κονσόλες, οπότε αυτό είναι μάλλον το νούμερο που πιστεύει πως θα ξεπεράσει η Sony.

Να σας υπενθυμίσουμε πως οι δύο εκδόσεις του PS5 θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην ελληνική αγορά στις 19 Νοεμβρίου.