Το PS5 είναι σχεδόν αθόρυβο σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές

Έλυσε το πρόβλημα η Sony
05 Οκτωβρίου 2020 08:54
Το PS5 είναι σχεδόν αθόρυβο σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές

Όπως φαίνεται, η Sony έλαβε σοβαρά το feedback των παικτών σχετικά με το θόρυβο που κάνει πολλές φορές το PS4 και το PS4 Pro, ειδικά στα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες διάφοροι Ιάπωνες YouTubers είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το PlayStation 5 και έτσι έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την κονσόλα νέας γενιάς.

Κάτι που αναφέρει τόσο το μέσο 4Gamer, όσο και ο YouTuber Mystic, είναι πως το PS5 είναι σχεδόν εντελώς αθόρυβο. Επισημαίνεται πως ακόμα και σε πιο απαιτητικά παιχνίδια, όπως το Godfall, δεν μπορούσες να διακρίνεις κανέναν θόρυβό από την ίδια την κονσόλα. Μόνο αν κάποιος πλησιάσει το αυτί του μπορεί να καταλάβει ότι η κονσόλα έχει ανεμιστήρες που λειτουργούν και τα previews σημειώνουν πως σε κανένα σημείο το σύστημα δεν έκανε κάποιον ενοχλητικό θόρυβο, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί πως τα εν λόγω previews προέρχονται από ένα περιβάλλον που δεν μπορούσε να δοκιμαστεί αποκλειστικά και μόνο ο θόρυβος. Ωστόσο, τα νέα φαίνεται να είναι θετικά και το έντονο βουητό του PS4 μάλλον θα μείνει στο παρελθόν.