Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024 μπήκε στο PS Plus!

Ως Day One προσθήκη
10 Μαΐου 2024 20:31
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024 μπήκε στο PS Plus!

Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που έχει σαρώσει σε βαθμολογίες, μόλις προστέθηκε στο Games Catalogue του PS Plus, το προνόμιο των Extra και Premium βαθμίδων της υπηρεσίας της Sony.

Ο λόγος γίνεται για το Animal Well, το οποίο μπορούν να απολαύσουν οι κάτοχοι PS5 που είναι μέλη της υπηρεσίας, καθώς και οι παίκτες στα Nintendo Switch και PC. Το indie παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε από ένα μόνο άτομο, προσκαλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν έναν λαβύρινθο γεμάτο ζώα. Το gameplay περιστρέφεται γύρω από την εξερεύνηση και την επίλυση γρίφων, ενώ υπάρχουν και στοιχεία platforming.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα πρώτα reviews, το Animal Well είναι μια από τις καλύτερες gaming εμπειρίες του 2024 μέχρι στιγμής. Στην πλατφόρμα OpenCritic προτείνει τον τίτλο το 100% των καταχωρημένων reviews, σύμφωνα με τα οποία είναι το πέμπτο καλύτερο παιχνίδι του έτους, μετά τα Final Fantasy VII Rebirth, Balatro, Tekken 8 και Like A Dragon: Infinite Wealth.

Παράλληλα, στην πλατφόρμα Metacritic το Animal Well είναι ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη, με βαθμολογία 91/100 για την PS5 έκδοση. Το σκορ αυτό το κατατάσσει στην δεύτερη θέση της λίστας με τα καλύτερα παιχνίδια του 2024. Μόνο το Final Fantasy VII Rebirth είναι μπροστά με 92/100 σκόρ.

Μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνονται οι λίστες στις δύο πλατφόρμες μέσα από τις πλατφόρμες που ακολουθούν.

Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και ένα πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού για να πάρετε μια γεύση.