5 λεπτά gameplay από τις ολοκαίνουργιες αποστολές του Observer: System Redux

Οι Errant Signal και Her Fearful Symmetry αποκαλύπτονται
29 Σεπτεμβρίου 2020 13:03
5 λεπτά gameplay από τις ολοκαίνουργιες αποστολές του Observer: System Redux

Η Bloober Team έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα που αφορούν τις ολοκαίνουργιες αποστολές Errant Signal και Her Fearful Symmetry που προστέθηκαν στο Observer: System Redux για τη νέα γενιά κονσόλων.

Οι βετεράνοι του παιχνιδιού θα έχουν πλέον την ευκαιρία χάρη στις τρείς νέες παράπλευρες υποθέσεις (Errant Signal, Her Fearful Symmetry και It Runs in the Family) να βουτήξουν βαθύτερα στα δυστοπικά νερά του παιχνιδιού, εξιχνιάζοντας νέα άλυτα μυστήρια. Επιπλέον, το System Redux επεκτείνει το gameplay, συμπεριλαμβάνοντας νέους μηχανισμούς, μυστικά, επανασχεδιασμένο stealth σύστημα, πρόσθετες επιλογές στις ανακρίσεις και πολλές άλλες βελτιώσεις με τη συμμετοχή της κοινότητας.

Οι νεοφερμένοι, επίσης, παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια από τις πιο συναρπαστικές cyberpunk ιστορίες με όλη την next-gen αίγλη, όπως 4Κ ανάλυση, υψηλής ποιότητας textures, νέα animations, μοντέλα και εφέ, χάρη στο Ray-Tracing και τους HDR φωτισμούς.

Το Observer: System Redux κυκλοφορεί για Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου και στις 12 Νοεμβρίου για το PlayStation 5. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.