Συγκριτικό βίντεο δείχνει τα βελτιωμένα γραφικά του Observer στην επόμενη γενιά 

Ένα από τα πρώτα ‘VS’;

Συγκριτικό βίντεο δείχνει τα βελτιωμένα γραφικά του Observer στην επόμενη γενιά

Πέρα από τον ολοκαίνουργιο τίτλο της, The Medium, η πολωνική ομάδα Bloober Team θα φέρει ένα ακόμη παιχνίδι στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Ο λόγος γίνεται για το Observer: System Redux. Πρόκειται για μια εμπειρία που έχουμε γνωρίσει ήδη μέσα από την τρέχουσα γενιά, η οποία ωστόσο θα αναβαθμιστεί δραματικά για τα PlayStation 5 και Xbox Series X.

Θέλοντας να παρουσιάσει όλες τις αναβαθμίσεις που έχει ετοιμάσει, η ομάδα δημοσίευσε ένα συγκριτικό βίντεο σε συνεργασία με το GameSpot. Μάλιστα, μιλώντας στο μέσο, γνωστοποίησε πως η επόμενης γενιάς έκδοση θα έχει βελτιωμένο global illumination, υποστήριξη για high-dynamic-range, ray-tracing, volumetric lighting πολλές ακόμη τεχνικές.

Συγκεκριμένα, ο lighting artist της Bloober Team, Tomasz Bentkowski, δήλωσε:

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πιο συναρπαστικούς κόσμους με τη νέα γενιά κονσολών. Χάρη σε αυτό, συνδυάζουμε αποτελεσματικά το σκοτεινό cyberpunk μέλλον και την ατμόσφαιρα του ψυχολογικού τρόμου.

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν έχουμε δει πολλά συγκριτικά μέχρι στιγμής για την επόμενη γενιά. Οπότε, το συγκεκριμένο βίντεο σίγουρα αποτελεί μια καλή επίδειξη, παρουσιάζοντας πώς μια μικρή ομάδα μπορεί να αλλάξει σημαντικά την εμφάνιση ενός παιχνιδιού χάρη στην επιπλέον δύναμη της νέας γενιάς κονσολών, ακόμη και αν ο τίτλος δεν σχεδιάστηκε εξ αρχής γι’ αυτές.

Το Observer: System Redux αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5 και Xbox Series X στο τέλος του έτους και πέρα από βελτιωμένα γραφικά θα έχει και επιπλέον story περιεχόμενο και gameplay αλλαγές.

4 comment(s)

End of content

No more pages to load