Cyberpunk σαπίλα στα next-gen πλάνα του Observer: System Redux (ΒΙΝΤΕΟ)

Το cyberpunk θρίλερ της Bloober Team στις νέες κονσόλες
11 Ιουνίου 2020 15:21
Cyberpunk σαπίλα στα next-gen πλάνα του Observer: System Redux (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα γενιά σιγά-σιγά πλησιάζει και αυτό σημαίνει πως οι ομάδες ανάπτυξης μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την παραπάνω «δύναμη» που θα έχουν στα χέρια τους, έτσι ώστε να παραδώσουν μια ακόμη πιο ρεαλιστική -από τεχνικής άποψης- εμπειρία. Το ίδιο ακριβώς θέλει να κάνει και η Bloober Team με το Observer: System Redux, το φρικιαστικό cyberpunk θρίλερ παιχνίδι της.

Σε ένα νέο gameplay βίντεο διάρκειας 9 λεπτών, η ομάδα ανάπτυξης μάς «παίρνει από το χέρι» και μας δείχνει αναλυτικά όλες τις τεχνικές αλλαγές που πραγματοποίησε και πως ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται αυτή την επιπλέον δύναμη της επόμενης γενιάς για να προσφέρει ακόμη καλύτερα γραφικά. Έχουμε βελτιωμένα assets όπως 4K textures, υψηλής ποιότητας animations, αναβαθμισμένα εφέ, ακόμη καλύτερους φωτισμούς με την βοήθεια του HDR, Ray-Tracing και όλα αυτά με ταχύτατα loading times λόγω των SSD δίσκων. Τέλος, η εμπειρία των παικτών αναμένεται να είναι ομαλότατη μιας και το Observer: System Redux θα «τρέχει» σε 4K και 60 fps.

To Observer: System Redux αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 στα PlayStation 5 και Xbox Series X. Δείτε το νέο gameplay βίντεο παρακάτω.