Το Observer System Redux είναι launch τίτλος των PS5 και Xbox Series X | S

Καταφθάνει το Νοέμβριο
19 Σεπτεμβρίου 2020 10:10
Το Observer System Redux είναι launch τίτλος των PS5 και Xbox Series X | S

Η Bloober Team ανακοίνωσε πως ο σουρεαλιστικός sci-fi horror τίτλος της, Observer System Redux, θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τα Xbox Series X | S και PC στις 10 Νοεμβρίου και για το PlayStation 5 στις 12 Νοεμβρίου.

Για την ιστορία, το Observer System Redux είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του ομότιτλου παιχνιδιού από το 2017 που φέρνει πολλές βελτιώσεις για την επόμενη γενιά. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να βιώσουν την ιστορία του detective Daniel Lazarski με ray-tracing, HDR, νέα 4K textures, ολοκαίνουργια μοντέλα χαρακτήρων και animations, καθώς και βελτιωμένα εφέ. Παράλληλα, έχουν γίνει βελτιώσεις και στο gameplay, ενώ ο τίτλος έχει και νέο story περιεχόμενο, με την Bloober Team να προσθέτει τρία νέα side-quests, νέα neural interrogations και πολλά νέα μυστικά.

To Observer System Redux θα κοστίζει $30, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης για όσους έχουν ήδη το παιχνίδι στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς ή το PC.