Φόρος τιμής στον ηθοποιό Rutger Hauer από την Bloober Team των Observer και Layers of Fear

Μέσω ενός νέου βίντεο-συνέντευξη
16 Οκτωβρίου 2020 14:56
Φόρος τιμής στον ηθοποιό Rutger Hauer από την Bloober Team των Observer και Layers of Fear

Όπως είναι ευρέως γνωστό, το Observer δέχθηκε θετικές κριτικές το 2017 που κυκλοφόρησε, με ιδιαίτερη μνεία στη cyberpunk του ατμόσφαιρα και την horror προσέγγισή του. Σίγουρα, ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του το οφείλει στον Ολλανδό ηθοποιό Rutger Hauer (γνωστό μεταξύ άλλων για τους ρόλους του στα Blade Runner και The Hitcher), ο οποίος ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού.

Με αφορμή την προώθηση του επερχόμενου Observer: System Redux, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο-συνέντευξη, στο οποίο ο ηθοποιός μιλά για την εμπειρία που είχε με το παιχνίδι, λέγοντας πως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν να καταφέρει να προσδώσει ανθρώπινο χαρακτήρα. Συνεχίζοντας, περιγράφει πως δεν ένοιωθε άνετα όσο αφορά τον αυτοσχεδιασμό, σε ένα σετ που έχει στηθεί για βιντεοπαιχνίδι, γιατί δεν είχε εκπαιδευτεί ποτέ σε κάτι τέτοιο. Αν και η συμμετοχή του στο Observer ήταν η πρώτη φορά που δούλεψε σε βιντεοπαιχνίδι, ο ηθοποιός πριν τον θάνατό του συμμετείχε επίσης στο Kingdom Hearts III, ως Master Xehanort. Στο τέλος της συνέντευξης, αποκαλύπτει επίσης πως η αγαπημένη του ατάκα στο Observer, ήταν εκείνη που έλεγε «η κβαντική φυσική μας λέει ότι τίποτα που παρατηρείται δεν επηρεάζεται από τον παρατηρητή».

Το Observer: System Redux κυκλοφορεί για Xbox Series X | S και PC στις 10 Νοεμβρίου και στις 19 Νοεμβρίου για το PlayStation 5. Δείτε το σχετικό βίντεο στον player που ακολουθεί.