Tο Quantum Error του PS5 θα κυκλοφορήσει τελικά και στα Xbox Series X|S

Ο «κοσμικός» τρόμος σας περιμένει
22 Σεπτεμβρίου 2020 15:38
Tο Quantum Error του PS5 θα κυκλοφορήσει τελικά και στα Xbox Series X|S

Όπως αποκάλυψε μέσω ενός νέου teaser η TeamKill Media, το νέο της horror first-person shooter, Quantum Error, το οποίο μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στα PS5 και PS4, εν τέλει θα έρθει και στα Xbox Series X | S.

Πρόκειται για ένα «κοσμικό» -όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί του αποκαλούν- πρώτου προσώπου παιχνίδι τρόμου, το οποίο στόχο έχει μέσω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και των εξαιρετικής λεπτομέρειας physics μηχανισμών του, να βυθίσει τον παίκτη σε έναν ψυχοφθόρο εφιάλτη.

Όταν το απομονωμένο ερευνητικό κέντρο «Monad Quantum» δέχεται επίθεση από μια άγνωστη οντότητα, κατακλύζεται από φλόγες, ενώ όλο το κτίριο τίθεται σε lock down παγιδεύοντας όσους είναι μέσα. Οι πρώτοι που ανταποκρίνονται στο σήμα κίνδυνου είναι το πυροσβεστικό σώμα, το οποίο απαντά στέλνοντας εκεί μια ομάδα με επικεφαλής τον Captain Jacob Thomas. Η αποστολή φαίνεται απλή. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται ως μια αποστολή διάσωσης, θα μετατραπεί γρήγορα σε εφιάλτη…  

Όπως, λοιπόν, γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το Quantum Error αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, PS5 και Xbox Series X | S. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.