Όλα τα παιχνίδια και τα οφέλη του EA Play έρχονται χωρίς επιπλέον κόστος στο Xbox Game Pass

Η υπηρεσία αποκτά 60 νέα παιχνίδια
09 Σεπτεμβρίου 2020 16:50
Όλα τα παιχνίδια και τα οφέλη του EA Play έρχονται χωρίς επιπλέον κόστος στο Xbox Game Pass

Μετά την αποκάλυψη των τιμών του Xbox Series X και την ανακοίνωση του Xbox Series S, η Microsoft προέβη και σε μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, όλα τα παιχνίδια και τα οφέλη του EA Play θα έρθουν χωρίς επιπλέον κόστος στο Xbox Game Pass.

Αυτό αφορά και την Xbox και την PC έκδοση της υπηρεσίας, αλλά και την Ultimate φυσικά που τα συνδυάζει και τα δύο. Το "πάντρεμα" των δύο εταιριών θα τεθεί σε ισχύ αργότερα μέσα στο έτος.

Αυτό σημαίνει πως τα μέλη του Xbox Game Pass μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα εξής οφέλη:

  • Πρόσβαση σε περισσότερα από 60 παιχνίδια από των κατάλογο της EA, όπως για παράδειγμα το FIFA 20, το Titanfall 2, το Need for Speed Heat ή άλλη πασίγνωστα franchises της εταιρίας, όπως τα Battlefield, Mass Effect, Skate και The Sims
  • Πρόσβαση σε ειδικό in-game περιεχόμενο μόνο για τα μέλη
  • Εκπτώσεις σε ψηφιακές αγορές παιχνιδιών της EA και DLCs
  • Πρόσβαση 10 ωρών σε όλα τα νέα παιχνίδια της EA πριν κυκλοφορήσουν, όπως το Madden NFL 21 και το FIFA 21, τα οποία μελλοντικά έρχονται συνήθως και πλήρως στην υπηρεσία.
  • Δυνατότητα να παίξουν οπουδήποτε τα παιχνίδια μέσω του Xbox Cloud Streaming. (μη-διαθέσιμο στην Ελλάδα)

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα στις κονσόλες, €3,99 το μήνα στο PC και €12,99 το μήνα για την Ultimate συνδρομή που περιλαμβάνει τα πάντα. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση παρακάτω.