Κάτι νέο «ψήνεται» γύρω από το franchise του Kingdom Hearts

Ο director του παιχνιδιού ανάβει φωτιές
10 Σεπτεμβρίου 2020 12:15
Κάτι νέο «ψήνεται» γύρω από το franchise του Kingdom Hearts

Οι fans του διάσημου franchise της Square Enix, Kingdom Hearts, μάλλον έχουν βάσιμους λόγους για να χαρούν. Σύμφωνα με μια συνέντευξη που παραχώρησε ο director της σειράς, Tetsuya Nomura, στο Famitsu, σίγουρα κάτι «ψήνεται» γύρω από τη σειρά, με αφορμή τον 20ο επετειακό εορτασμό το 2022. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το μέλλον της σειράς, απάντησε:

Δουλεύουμε σκληρά για την 20η επέτειο του Kingdom Hearts. Έχω σκεφτεί ήδη τι θέλω να κάνω στο επόμενο παιχνίδι και η ομάδα του Kingdom Hearts έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει σε κάτι καινούργιο. Η ανάπτυξη του Kingdom Hearts: Melody of Memory τελείωσε λίγο πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στο νέο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει, ότι όλη η ομάδα είναι στη θέση της κι έτοιμη να βοηθήσει. Όταν θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι στο μέλλον θα το κάνουμε. Να είστε σίγουροι ωστόσο, πως η ανακοίνωση αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Να την περιμένετε.

Επιπλέον, μιλώντας ο ίδιος στο Nintendo Enthusiast, αποκάλυψε ότι ενώ το ρυθμικό Kingdom Hearts: Melody of Memory θα έρθει στο Switch παράλληλα με τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One, ωστόσο δεν υπάρχουν πλάνα για άλλα παιχνίδια της σειράς στην υβριδική πλατφόρμα της Nintendo. Ενώ η Square Enix σκέφτηκε να μεταφέρει τα υπάρχοντα Kingdom Hearts παιχνίδια στο Switch, διαπιστώθηκε ότι ήταν τεχνολογικά δύσκολο. Ωστόσο, το Melody of Memory κυκλοφόρησε στο Switch, επειδή ο Nomura το αγαπά. Επίσης, χωρίς να διευκρινίζει αν το επόμενο μεγάλο Kingdom Hearts θα έρθει στο Switch, δήλωσε πως δεν αποκλείει να έρθουν περισσότερα παιχνίδια της σειράς στην πλατφόρμα μελλοντικά.

Το Kingdom Hearts: Melody of Memory αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και Switch. Για ότι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.