Το Kingdom Hearts 4 θα έχει «κλάσεις ανώτερα» γραφικά με Unreal Engine 5

Στην οποία θα αναβαθμιστεί προσεχώς
11 Απριλίου 2022 13:21
Το Kingdom Hearts 4 θα έχει «κλάσεις ανώτερα» γραφικά με Unreal Engine 5

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Square Enix πραγματοποίησε το ειδικό της event για την επέτειο 20 χρόνων της σειράς Kingdom Hearts, το οποίο φιλοξένησε και την ανακοίνωση του τέταρτου κεφαλαίου μέσα από ένα χορταστικό trailer που περιλάμβανε και gameplay πλάνα.

Τώρα, ένα νέο ρεπορτάζ του Famitsu έρχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τεχνικό τομέα του Kingdom Hearts 4. Συγκεκριμένα, το μέσο αναφέρει πως τα πλάνα που είδαμε έτρεχαν σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4, την οποία αξιοποιούσε και το Kingdom Hearts 3.

Ωστόσο, επισημαίνει πως η ομάδα ανάπτυξης δοκιμάζει παράλληλα την Unreal Engine 5, στην οποία σκοπεύει να κάνει σύντομα τη μετάβαση, τώρα που κυκλοφόρησε και επίσημα. Μάλιστα, το δημοσίευμα του μέσου αναφέρει το παιχνίδι θα έχει «κλάσεις ανώτερα» γραφικά, τονίζοντας:

Το πλήρες παιχνίδι θα φτιαχτεί με την Unreal Engine 5 και έτσι η ποιότητα του συστήματος φωτισμού και τα επίπεδα λεπτομέρειας θα είναι αρκετές κλάσεις ανώτερα.

Τέλος, μαθαίνουμε πως το Kingdom Hearts 4 αναπτύσσεται από το στούντιο της Square Enix στην Οσάκα. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που έφερε στην αγορά και το τρίτο κεφάλαιο, με επικεφαλής τον co-director Yasushi Yasue. Φυσικά, τη γενικότερη κατεύθυνση δίνει ο δημιουργός της σειράς Tetsuya Nomura.

Για την ώρα η ημερομηνία ή οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Kingdom Hearts 4 δεν έχουν αποκαλυφθεί.