Το Dirt 5 καθυστερεί για ακόμα μια φορά

Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση
07 Σεπτεμβρίου 2020 12:52
Το Dirt 5 καθυστερεί για ακόμα μια φορά

Οι λάτρες των racing παιχνιδιών και συγκεκριμένα του Dirt 5, θα χρειαστεί να εφοδιαστούν με ακόμα περισσότερη υπομονή, καθώς όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο Twitter λογαριασμό του παιχνιδιού (χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι), θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Η Codemasters πριν ένα μήνα περίπου είχε ανακοινώσει πως το Dirt 5 μεταφέρεται από τις 13 Οκτωβρίου για τις 16 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα δεδομένα, το Dirt 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam στις 3 Νοεμβρίου, ενώ οι εκδόσεις των PS5, Xbox Series X και Google Stadia θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή αργότερα εντός του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι προβούν σε αγορά του τίτλου για PS4 και Xbox One, θα λάβουν δωρεάν τις αναβαθμισμένες εκδόσεις για PS5 και Xbox Series X όταν αυτές κυκλοφορήσουν. Επίσης όπως αναφέρει το σχετικό tweet, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου το στούντιο θα δώσει στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με τα νέα αυτοκίνητα, τις περιοχές, τις ακριβείς αναβαθμίσεις που προορίζουν για τη νέα γενιά, ενώ θα γίνει παράλληλα και η πλήρης αποκάλυψη των multiplayer χαρακτηριστικών του.

Ακολουθεί το tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση της καθυστέρησης.